Zareklamuj co chcesz :)

Reklamuj co chcesz i kiedy chcesz !

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Zapraszamy do rejestracji :)

#1 2026-02-11 18:32:04

deiv12
Gość
WindowsYaBrowser 22.3.0.2430

Którego bukmachera wybrać w 2026? Szukam pewnego i z szybkimi wypłatam

Cześć wszystkim, mam pytanie bo jestem już zmęczony ciągłym szukaniem. Gram od paru miesięcy, ale ciągle trafiam na jakieś blokady kont, cięcia limitów albo wypłaty po 2 tygodniach. Chcę normalnego buka z licencją, szeroką linią na piłkę nożną i e-sport, szybkim depozytem kartą i bez problemów z kasą.

#2 2026-02-11 19:15:31

Robby
Gość
WindowsChrome 144.0.0.0

Odp: Którego bukmachera wybrać w 2026? Szukam pewnego i z szybkimi wypłatam

PariMatch https://parimach24.com to jedna z opcji, którą sporo ludzi nadal używa mimo wszystko. Mają szeroką linię, normalne kursy na live i prematch, wypłaty zazwyczaj w ciągu doby na kartę albo na mono. Aplikacja działa stabilnie, nie laguje jak u niektórych. Bonusy też są, ale trzeba uważać na obrotowe warunki. Ja gram tam już ponad rok i nie miałem większych problemów z wypłatą, max raz czekać 48h jak był większy hajs. W porównaniu do nowszych legalnych typu Vbet czy Betking to tam linia na ukraińską ligę i e-sport jest głębsza. Warto sprawdzić samemu, ale według mnie nadal solidny wybór jeśli nie chcesz kombinować z nowymi kontami co chwilę.

#3 2026-02-11 19:30:35

deiv12
Gość
WindowsYaBrowser 22.3.0.2430

Odp: Którego bukmachera wybrać w 2026? Szukam pewnego i z szybkimi wypłatam

Ja bym został przy legalnych, VBET mega wypłaca szybko i support odpowiada w 10 min. Ale jak komuś pasuje Pari to spoko, tylko weryfikacja czasem dłuższa.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
przyjaciele - freezecraft - se - euro-projekt - strzelcyniedzielni