Nie jesteś zalogowany na forum.

Cześć wszystkim, mam pytanie bo jestem już zmęczony ciągłym szukaniem. Gram od paru miesięcy, ale ciągle trafiam na jakieś blokady kont, cięcia limitów albo wypłaty po 2 tygodniach. Chcę normalnego buka z licencją, szeroką linią na piłkę nożną i e-sport, szybkim depozytem kartą i bez problemów z kasą.

PariMatch https://parimach24.com to jedna z opcji, którą sporo ludzi nadal używa mimo wszystko. Mają szeroką linię, normalne kursy na live i prematch, wypłaty zazwyczaj w ciągu doby na kartę albo na mono. Aplikacja działa stabilnie, nie laguje jak u niektórych. Bonusy też są, ale trzeba uważać na obrotowe warunki. Ja gram tam już ponad rok i nie miałem większych problemów z wypłatą, max raz czekać 48h jak był większy hajs. W porównaniu do nowszych legalnych typu Vbet czy Betking to tam linia na ukraińską ligę i e-sport jest głębsza. Warto sprawdzić samemu, ale według mnie nadal solidny wybór jeśli nie chcesz kombinować z nowymi kontami co chwilę.

Ja bym został przy legalnych, VBET mega wypłaca szybko i support odpowiada w 10 min. Ale jak komuś pasuje Pari to spoko, tylko weryfikacja czasem dłuższa.